Aamiainen on tärkein ateria, jotta inspiraatio kuvaamiseen pysyy yllä

Kuten jokainen tietää, aamiainen on todella tärkeää muistaa syödä. Moni saattaa jättää aamiaisen syömättä joko kiireessä, rutiinin takia tai vain siksi ettei koe sitä tarpeelliseksi. Kuitenkin aamiainen on todella tärkeä jaksamisen ja esimerkiksi juuri inspiraation kannalta. Voitkin mahdollisesti vaikuttaa paljon hyvinvointiisi syömällä oikeisiin aikoihin oikeilla tavoilla. 

Syö tarpeeksi, mutta älä liikaa

Oletko varma paljonko on sinulle hyvä määrä ruokaa? Tärkeää on syödä tarpeeksi muttei kuitenkaan liikaa. Jos syöt liian vähän, nälkä yllättää pian uudestaan ja jos syöt liikaa, saatat tuntea itsesi liian täydeksi ja mahdollisesti jopa huonovointiseksi. Tästä syystä kannattaakin syödä juuri oikea määrä, esimerkiksi ottamalla vähän ja syömällä hitaasti. Jos nälkä alkaa kaikkoamaan, välttämättä lisää ruokaa ei tarvitse ottaa ollenkaan. OBH Nordica kahvinkeittimen avulla saat hyvää kahvia helposti sinulle sopivan määrän voit helposti ja nopeasti keittää lisää, jos huomaatkin sitä tarvitsevasi. 

Syö monipuolisesti

Aamiaisella kannattaa syödä monipuolisesti erilaisia ruokia. Leipää, leivänpäällisiä, jogurttia, kahvia ja hedelmiä. Näistä saat sekä energiaa, vitamiineja, proteiineja ja rasvaa oikeassa suhteessa ja tarpeeksi. Kannattaa myös vaihdella osia aamiaisesta päivittäin, jotta et kyllästy syömään samoja asioita jatkuvasti ja vaihtelun avulla saat myös eri vitamiineja ja hivenaineita, kuin syömällä aina samaa. 

Muista myös juoda kylmää

Kahvin tai teen lisäksi kannattaa juoda kylmää juotavaa myös. Vettä, tuoremehua, maitoa tai vaikka vähän virvoitusjuomaa on hyvä muistaa juoda silloin tällöin, jotta elimistön nestetasapaino säilyy ja pysyt virkeämpänä. Voit myös juoda eri päivinä eri juomia, oman mielesi mukaan, tärkeintä on juoda tarpeeksi.
Yksi vaihtoehto kylmän juoman ystäville on Sodastream hiilihapotuslaite, jonka avulla saat helposti virkistävää kuplavettä tai vaikka tehtyä mustikkamehusta raikasta porejuomaa aamua piristämään. Tärkeintä onkin syödä ja juoda monipuolisesti, muttei liian täyttävästi, jotta energiatasot pysyvät yllä seuraavaan ateriaan asti.