Käytä kuvia sisustuselementtinä

Kuvia on aina mukava ottaa, mutta niitä on myös mahtavaa käyttää sisustuselementteinä. Varsinkin jo taiteellisuutta lähestyvät kuvat ovat mahdollisuus sisustaa uniikeilla asioilla omaa kotiaan. Osa asiakkaista haluaa myös näyttäviä kuvia rakkaista asioistaan ja näillä kuvilla piristää kotinsa tunnelmaa. Kuvien ottaminen on ammattilaiselle lähes rutiinia, mutta kuvien sommittelu asiakkaiden toiveiden mukaan voi olla haastavampaa. Kun kuvat ovat valmiit, ne pitää saada näyttävästi esille, oikean kokoisena. Onneksi on mahdollista tulostaa kuvia juuri sellaisessa koossa, kuin itse haluaa, millin tarkkuudella.

Tee kuvasta juliste

Valokuva on kirjaimellisesti valokuva. Kuitenkin valokuva on yleensä valokuvapaperille painettu ja paljon arempaa materiaalia. Tästä syystä kannattaa teetättää isoissa tapauksissa juliste, jonka saa näyttävästi esille.

Hanki hyvät kehykset julisteelle, joka on käytännössä iso valokuva, mutta helpommin muokattavissa, on yhtä helppo valita, kuin vaikka peilin tai taulun kehykset. Kun sovitat kehykset muuhun sisustukseen, tulee ilmeestä yhtenäinen ja kuva soljuu näyttävästi kaiken muun sekaan, kuitenkin tehden vaikutuksen ja erottautuen hyvin.

Tee kuvakokoelma samasta aiheesta

Kuvakokoelma saman aihepiirin kuvista antaa mielenkiintoisen jatkumon tilanteesta tai teemasta. Tällaisella kokoelmalla saat helposti pidettyä katsojan mielenkiintoa yllä ja voit sovittaa erilaisten tilojen seinille juuri sopivan kokoisia kuvia. Vaikka 2 isompaa ja kolme pienempää tai kaikki eri kokoisina, niin että kuva on tavallaan yhtenäinen, mutta kuvan reunat, kehykset ja seinä halkoo maisemaa, on mielenkiintoa hyvin ylläpitävä ratkaisu.

Kuvakokoelmat sopivat usein myös esimerkiksi muuttaessa uuteen tilaan. Niiden asettelua voi muuttaa ja etäisyyttä toisistaan muokata. Näin sama teos saa uuden ilmeen ja sen katsoja saa pidettyä kuvat rakkaista asioistaan lähellään, helposti katsottavissa.