Näytä helposti lähestyttävältä ja ystävälliseltä kuvissa – näin onnistut

Tämä ei ole mikään salaisuus. Olen puhunut paljon brändikuvan merkityksestä yrittäjille ja freelancereille. Jos haluat tietää, miksi pidän brändikuvaa niin merkityksellisenä, jatka lukemista.

Ihmiset ostavat ihmisiltä. Mikä olisi parempi tapa tutustua sinuun (ja sitten ostaa sinulta) kuin hämmästyttävän upean tuotemerkkivalokuvan avulla? Monet asiakkaistani ovat huolissaan valokuvauksesta. Kameran takana oleminen voi olla pelottavaa ja ahdistusta tuottavaa. Ymmärrän.

Jos sinua jännittää seistä kameran edessä voit kysyä itseltäsi: Mitä minun pitäisi pukea päälleni? Entä miten hiukseni tulisivat olla kuvassa? Käytänkä huulipunaa? Kuinka minun tulee poseerata?! Entäpä teippipidennykset?

Valokuvissa on tärkeää näyttää lähestyttävältä ja ystävälliseltä. Kukaan ei halua ostaa kitupiikin näköiseltä ihmiseltä, eikö niin? Hyviä uutisia! Olen nurkassasi ja minulla on jaettavana vinkkejä sinulle.

Pue mukavat vaatteet päällesi

Haluat näyttää kuvissasi ammattimaiselta näyttämättä siltä, että sinulla on epämukavaa olla. Vaatteet ovat loistava työkalu, joiden avulla voit tehdä olostasi mukavamman. Jos et tunne oloasi hyväksi vaatteissasi, se näkyy kameralla. Valitse siis sellaisia värejä, sävyjä ja vaatteita, joita olet käyttänyt jo pidemmän aikaa.

Jos ostat uuden asun valokuvaussessiota varten, muista pukeutua siihen ja olla siinä jonkin aikaa ennen kuin sinusta otetaan kuvia siinä. Vaatteet kannattaa myös pestä, silittää ja valmistella etukäteen. Vaatteesi eivät saa olla ryppyisiä kuvissasi.

Valitse tuttu paikka

Sijainti, sijainti, sijainti! Brändivalokuvan tarkoituksena on esitellä upeaa itseäsi ja sitä mitä teet.

Vältä halua vuokrata tila, jossa et yleensä työskentele. Usein tykkään ottaa asiakkaistani kuvia heidän kotiympäristössään. Täällä he tuntevat olonsa mukavaksi ja luonnolliseksi ja se myös näkyy kuvissa!