Näytä paremmalta kuvissasi – parhaat vinkit valokuvaajalta

Lomakauden aikana on väistämätöntä, että joudut olemaan lukemattomissa valokuvissa. Tavatessasi perhettäsi tai ystäviäsi pitkästä aikaa, kaikki osalliset ihmiset haluavat luonnollisesti taltioida tilanteen.

Valitettavasti suurin osa meistä ei kuitenkaan luonnostaan ​​ole fotogeenisiä. Ja niinpä näytämme usein kuvissa kauheilta ja toivomme, että niitä ei olisi koskaan otettu. Tänä vuonna sinun ei tarvitse kuitenkaan näyttää kauhealta kuvissa. Seuraamalla näitä yksinkertaisia ​​vinkkejä voit näyttää kuvissasi viehättävältä joka kerta!

Tutki kuviasi

Ensimmäinen askel valokuvissa paremmalta näyttämiselle on selvittää miltä olet näyttänyt niissä. Tutki vanhoja valokuviasi. Selvitä mistä kuvista pidät ja mistä et pidä. Katso millaisesta kulmasta kuvat on otettu ja tutki millaisessa kulmassa kasvosi ovat olleet. Näin pystyt selvittämään ne tekijät, mitkä saavat sinut näyttämään viehättävältä kuvissa. Tutki erilaisia ​​asentojasi ja yritä löytää esimerkkejä niistä asennoista mitkä toimivat parhaiten kehollesi. Yritä sitten luoda nämä kulmat ja asennot tulevaisuudessa uudelleen, kun sinua valokuvataan

Harjoittele!

Kun uskot selvittäneesi ne tekijät mitkä saavat sinut näyttämään viehättävältä valokuvissa, suuntaa peilin eteen ja aloita harjoitteleminen. Niin kuin sanotaan ”harjoittelu tekee mestarin”, joten muista käyttää aikaa tähän vaiheeseen. Aloita kokeilemalla erilaisia ​​kulmia ja asentoja, joista pidit aiemmissa valokuvissasi. Useimmat ihmiset näyttävät paremmalta, kun heidän päänsä ovat hieman kulmassa kuin edessä. Tämä antaa kasvojesi piirteille syvyyttä ja tekee sinusta viehättävämmän näköisen. Varmista, että opit oikeat kehosi ja kasvojesi asennot, jotta voit luoda ne tulevaisuudessa ilman peiliä, kun sinua kuvataan.

Kun olet löytänyt sinulle parhaiten sopivan asennon, hymyile ja kokeile erilaisia ​​kulmia, kunnes saat otettua täydellisen kuvan itsestäsi. Selvitä, näytätkö paremmalta suusi ollessa auki vai kiinni ja tutki näytätkö paremmalta ison hymyn vai hienovaraisen hymyn kanssa.