Syö hyvin, jotta jaksat ottaa valokuvia

Valokuvaaminen kuten muutkin työt ja harrastukset vaativat energiaa ja siksi onkin tärkeää syödä kunnolla. Hyvä syöminen ei välttämättä ole kauhean vaikeaa ja vaivalloista, vaan terveellinen ja monipuolinen syöminen on parhaimmassa tapauksessa helppoa ja suhteellisen yksinkertaista.

Hyvillä välineillä onnistut helpommin

Hyvien välineiden avulla onnistut helpommin lopputuloksen kanssa ja ruoanlaittokin sujuu todennäköisesti nopeammin, kun työskentely on sujuvaa. Terävät Fiskars veitset säästävätkin aikaa ja vaivaa, jonka ansiosta voit käyttää säästyvän ajan esimerkiksi juuri valokuvaamiseen. 

Laadukas pannu varmistaa ruoan kypsymisen tasaisesti, eikä pala tai jää osittain raa’aksi ja näin ollen saat varmasti maukasta ruokaa aikaiseksi. Laadukkaan ja tarpeeksi suuren pannun avulla saat myös vihannekset ja kasvikset paljon maukkaammiksi, kuin pienessä pannussa osittain paistamalla.

Laadukas ateria antaa energiaa

Laadukkaat ja puhtaat raaka-aineet takaavat hyvän aterian. Näin saat varmasti energiaa tasaisesti, etkä vahingossakaan syö liikaa ja tunne itseäsi ähkyksi ja väsyneeksi liian tuhdin aterian jälkeen. 

Juurekset ovat nousemassa uudelleen ansaitsemaansa arvoon. Bataatti, porkkana ja punajuuri ovat loistavia raaka-aineita ja voitkin saada ruoasta kevyemmän vaihtamalla esimerkiksi perunan tai pastan bataattiin tai porkkanaan. Näin saat sekä uudenlaisia makumaailmoja, että hieman terveellisemmän ja pidemmän aikaa nälkää loitolla pitävän aterian.

Kokeile aloittaa ruokaileminen salaatilla. Näin salaatti saattaa viedä ison osan nälästä pois ja syötkin pääruokaa hieman vähemmän. Salaatista saat myös vitamiineja, joiden avulla jaksat paremmin ja pidät vireystilaa helpommin yllä.

Ajan ollessa rajallista, Sous Vide liha on helppo valmistaa ja voit nauttia ravintolatasoista, mureaa lihaa, jota voit käyttää monien erilaisten lisukkeiden kanssa. Proteiinipitoisen lihan avulla saat pidettyä nälkää paremmin poissa, kuin hiilihydraattien, jotka saattavat saada nälän nopeasti pois, mutta myös yhtä nopeasti takaisin.