Viime vuosien design suosikit

Suositut design tuotteet palaavat monesti takaisin vuosikymmenten takaa ja toisinaan uudet tuotteet villitsevät kansaa. Desing tuotteita luodaan koko ajan uusia ja suosikit vaihtelevat vuosittain j voit löytää tuotteet Kitchentime verkkokaupasta . Muistatko vielä, mitkä olivat viimeisten vuosien kuumat design tuotteet, jotka kaikkien piti saada omaan kotiinsa? Katso kuumimmat seuraavasta:
  • Riisipaperivalaisimet muistaa jokainen myös ne, jotka ovat eläneet 80-luvulla. Tällainen klassikko valaisin villitsi myös vuonna 2021 ja oli yksi myyntihitti. Riisipaperivalaisin on valmistettu riisipaperista, joka on asetettu metallilankojen ympärille, jotka muodostavat pallon muodon. Valaisin on käytännöllinen ja valaisee hyvin koko huoneen ja se sopii myös moneen sisustustyyliin.
  • Muitakin design valaisimia viime vuosilta, jotka ovat olleet suosittuja ovat esimerkiksi Eero Aarnion kupla ja tuplakupla, jotka ovat erityisen suosittuja design helmiä. Näitä on saatavilla pöytä ja lattia mallia, suuria ja pieniä.
  • Marimekko on tunnettu kauniista design esineistä ja myös Marimekon Oiva sarja on ollut viime vuosina hyvin suosittu ja jopa välillä hyvin vaikeasti saatava malli kauppojen hyllyiltä.
  • Myös Iittala on tuottanut useita menestyksekkäitä design tuotteita, joista esimerkiksi Tapio Wirkkalan Ultima Thule sarja on ollut viime vuosien yksi suosittu design sarja. Erityisen tästä tekee lasin pinta, joka on tehty erityisellä jäälasi tekniikalla. Iittala astioita ja designtuotteita on myös saatavilla verkossa.
  • Yllättävämpiä desing tuotteita ovat olleet Mysoda ja Sodatream tuotteet, joista hiilihapotuslaitteet on suunniteltu sopimaan sisustukseen ja ekologinen tapa tuottaa omia hiilihapotettuja juomia on vedonnut suureen massaan viime vuosien aikana.

 

Valaisimet ja taidelasi sekä astiastot pitävät pintansa ja ovat usein hyvin suosittuja design tuotteita. Design huonekaluja on myös jatkuvasti pinnalla mutta niiden menekki on huomattavasti pienempää korkeamman hinnan takia ja harvemmin ne päätyvät ihmisten koteja koristamaan. Ainakin täytyy olla talous kunnossa, jos haluaa panostaa design huonekaluihin, jotka ovat kuitenkin varsin hyvä sijoitus.